Yritys- ja tietoturvanouto

Tramelin yritysnoutopalvelu on tarkoitettu yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Kokonaispalvelu sisältää tarvittaessa nouto-, kuljetus-, välivarastointi- ja tietoturvakäsittelyt. Noudot voivat olla kappaletavara- ja vaihtolavakuljetuksia (kontit, kuormalavat, häkit ym.). Palvelu mukautuu asiakkaiden asettamien tavoitteiden ja ympäristöarvojen mukaisesti. Kustannustehokas nouto säästää organisaatioilta aikaa, vaivaa ja rahaa! 
Palvelumme voi sisältää romulavat sekä kontit, elektrokontit, häkit, kuormalavat, muovikeräys- ja tietoturva-astiat. 

Taloyhtiönouto

Tramelin taloyhtiönouto on tarkoitettu taloyhtiöille. Tilaa edullinen kuljetus nurkkiin kertyneille tavaroille tai sovi keräysastian tyhjennyksestä. Noudot voivat olla kappaletavara- ja vaihtolavakuljetuksia (kontit, kuormalavat, häkit ym.). Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus taloyhtiön ja asukkaiden nurkkiin kertyneille tavaroille. Huolehdimme niiden ympäristöystävällisestä ja tietoturvallisesta kierrätyksestä. 

Nouto kotoa

Tramelin kotinouto on tarkoitettu kotitalouksille. Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus nurkkiin kertyneille tavaroille. Huolehdimme niiden ympäristöystävällisestä ja tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Yhteydenotto